advertentie
Je bent hier: Home > Bestemmingen > Voordelige vliegtickets naar Sicilië

Voordelige vliegtickets naar Sicilië

Catania, de Etna in het vizier

Sicilië is het grootste en bekendste eiland van Italië en heeft volop zon, cultuur en ontspanning in huis. Thomas Cook vliegt je naar Catania, na Palermo de belangrijkste stad van het eiland. Het plaatsje koestert zich in de zon aan de voet van de Etna, de grootste nog actieve vulkaan in Europa.

Je hoeft je echter geen zorgen te maken dat je goedkope vliegticket in rook zal opgaan. Hoewel de vulkaan het vliegveld in 2006 nog onder een laag as bedekte, zijn de ‘uitbarstingen’ eerder van fotogenieke dan verwoestende aard. Zeg nu zelf: zo’n rookpluimpje dat zich tegen een stralend blauwe lucht aftekent verleent elk vakantiekiekje toch een extra touch?

Vanuit Catania heb je keus te over hoe je verblijf op Sicilië in te kleden. Bewonder resten uit de oudheid in Syracuse of vergaap je aan indrukwekkende panorama’s van de vuurspuwende berg in Taormina. Wie in goede conditie verkeert gaat de uitdaging aan voor een trekking op de Etna. Gelukkig is er ook een kabelbaantje…

Overal kun je een frisse duik nemen in kristalhelder water, de zeilen van boot of plank laten bollen en zonnen op idyllische stranden… Doe de dag uitgeleide op een terras met een lekkere Siciliaanse wijn, smullend van een pastagerecht of visschotel. Geniet van la dolce vita.

Op zoek naar een goedkoop vliegticket naar Catania ?

Vertrek met ons richting Italiaanse zon aan de laagste prijs.
Via onze promozoeker krijg je een overzicht van al onze promoties en last minutes voor Catania. All-in prijzen zijn steeds voor een heen- en terugvlucht, inclusief alle taksen.

Op Italië hebben we 5 bestemmingen in ons aanbod. Naast Catania vliegen we vanuit Brussel ook naar Palermo op Sicilië, naar Olbia op Sardinië en naar Napels en Rimini op het Italiaanse vasteland.

Boek nu je vlucht

Zeker zien

Een beklimming van de Etna is een belevenis die je niet aan je mag laten voorbijgaan.

Uitgaan

In Taormina doet elke toerist Caffè Wunderbar aan de Piazza IX Aprile aan.

Shoppen

Typisch voor Sicilië zijn de pupi.

Tafelen

’s Avonds worden de potten en kaasraspen bovengehaald voor heerlijke pasta.

Strand

Het strand van Catania is het langste aan de oostkust van Sicilië.

 
Feedback Form